Χρονική Περίοδος
Συγκεκριμένη Ημερομηνία
 

Βοήθεια Αναζήτησης

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας μόνο το κριτήριο της ημερομηνίας ή σε συνδυασμό με κάποια λέξη κλειδί. Σημειώνεται επίσης ότι οι ημερομηνίες έχουν 100% ακρίβεια στην οποία μπορείτε να στηρίζετε την έρευνά σας.
 
Αν καταχωρίσετε λέξη κλειδί χωρίς χρονική περίοδο, τότε ο μηχανισμός θα αναζητήσει όλο το αρχείο ανακοινωθέντων γι’ αυτό και ίσως υπάρξει μικρή καθυστέρηση.
 
Η ειδική αναζήτηση του αρχείου σας επιτρέπει να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε με ευκολία. Απλώς καταχωρίστε τη λέξη-κλειδί στο κουτί της ειδικής αναζήτησης κι επιλέγετε είτε συγκεκριμένη ημερομηνία, είτε χρονική περίοδο.
 
Σε περίπτωση που η αναζήτησή σας δεν φέρει αποτελέσματα ή τα επιθυμητά αποτελέσματα δοκιμάστε την συγκεκριμένη λέξη που ψάχνετε αφήνοντας πίσω κάποιους χαρακτήρες. Π.χ. αναζήτηση με λέξη κλειδί Μακάριος απέδωσε σχετικά λίγα αποτελέσματα, μπορείτε να γράψετε Μακάρ οπότε το σύστημα θα μπορέσει να εντοπίσει περισσότερα αποτελέσματα. Αυτό, κατά κύριο λόγο, οφείλεται στην ευκρίνεια/ ποιότητα της εκτύπωσης των ανακοινωθέντων.
 
Όσον αφορά την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά διευκρινίζεται  ότι η ευκρίνεια εκτύπωσης που είχαν τα πρωτότυπα ανακοινωθέντα, στην οποία βασίστηκε η ψηφιοποίησή τους, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ως εκ τούτου, πιθανόν να παρουσιάζεται μικρή απώλεια στα αποτελέσματα της αναζήτησης. 
 

 


Ανάπτυξη: Dynamic Works
Υποστηρίζεται από: EasyConsole

Σχεδιασμός & Ψηφιοποίηση από:
eSelis service bureau